• A Tropy-Com Kft. bemutatása

  • Építménytípusok és technológia

  • Tropy-Com Kft a Google térképen

Atelier Tropy-com Srl din jud. HarghitaA S.C. Tropy-Com S.R.L. (KFT) egy olyan kereskedelmi társaság, amely rövid időn belül ismert névvé vált a hazai és külföldi faházgyártók piacán.

A termékek népszerűsítése, a személyzet professzionalizmusa, az ügyfelek igényeinek teljesítésére való összpontosítás eredményeképpen a társaságnak a franciaországi, magyarországi, görögországi, olaszországi és spanyolországi piacokon is vannak már visszatérő ügyfelei.

Fő célkitűzéseink a következők: az ügyfelek jelenlegi és jövőbeli igényeinek, a jogi és a szabályozási követelményeknek az ismerete és megértése, továbbá ezek teljesítése, a szervezet képességeinek megfelelően.

ISO 9001 és ISO 14001 Minőségirányítási és környezetvédelmi rendszer

Sistem de Management al calității și de mediuA kitűzött célok elérésének előfeltétele egy minőségirányítási és környezetvédelmi rendszer kialakítása és gyakorlatba ültetése, az ISO 9001 és az ISO 14001 szabványoknak megfelelően, a szervezet tevékenységére jellemző főbb folyamatok azonosítása alapján, amelyek bizalmat kölcsönöznek és növelik az ügyfelek elégedettségi szintjét, segítenek a cég üzleti teljesítményeinek javításában, és az érdekelt felek - ügyfelek, szállítók és alkalmazottak- közötti kapcsolatok fejlesztésében.

Ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatásokat ajánlunk, európai szabványok szerint, modern technológiák, minőségi anyagok felhasználásával és egy megfelelő képzettséggel rendelkező szakértői csapat segítségével, a félkész termékek összeszerelésének terén.

Ön itt van: