• Despre Tropy-Com SRL

  • Tipuri de constrcuții

  • Tropy-Com SRL in Google Maps

Atelier Tropy-com Srl din jud. HarghitaS.C. Tropy-Com S.R.L. este o societatea comercială situată în satul Ciumani, judeţul Harghita care a devenit în scurt timp un nume cunoscut pe piața producătorilor de case de lemn din țara și din străinătate.

Promovarea produselor, profesionalismul personalului, orientarea către satisfacerea cerințelor clienților, au făcut ca societatea să aibă clienți tradiționali pe piețele din Franța, Ungaria, Grecia, Italia și Spania.

Obiectivele noastre principale sunt: cunoașterea și înțelegerea cerințelor actuale și de perspective ale clienților, a cerințelor legale și de reglementare, precum și satisfacerea acestora, în concordantă cu capabilitatea organizației.

ISO 9001 și ISO 14001 Sistem de Management al calității și de mediu

Sistem de Management al calității și de mediuRealizarea obiectivelor propuse are ca premise proiectarea și implementarea unui Sistem de Management al calității și de mediu, conform standardelor ISO 9001 și ISO 14001, pe baza identificării principalelor procese care descriu activitățile organizației, care să dea încredere și să crească gradul de satisfacție al clienților, sa ajute la îmbunătățirea performantelor firmei și la dezvoltarea relațiilor cu toate parțile implicate: client, furnizori și angajați.

Oferim servicii complete clienţilor la standarde europene, folosind tehnici moderne, materiale de calitate şi o echipă de profesionişti bine pregatită în asamblarea produselor semifinite.

Sunteți aici: